zaterdag 5 november 2016 @ 02:47

Camping Playa Brava In Spanje Een Tent Huren

Tent huren Spanje is gericht op het simpel weergeven van de verschillende mogelijkheden die u heeft als u een compleet ingerichte tent of bungalowtent wilt huren.
Tent Huren

Luze ingerichte Tent Huren

We geven u een compleet overzicht van alle aanbieders van luxe ingerichte (bungalow)tenten in Spanje. Door dit simpele overzicht heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u de goedkoopste en beste aanbieder uitkiezen.

Bij Tendi kunt u kiezen uit 2 type safari lodgetenten. De safari lodgetent waarbij gebruik gemaakt wordt van het sanitair op de locatie, of de safari logetent met eigen sanitair. Deze laatst genoemde heeft een eigen badkamer in de tent met douche, wastafel en toilet.

Deze luxe safari- lodgetenten met eigen sanitair treft u aan op Monti del Sole, Camping Paradiso, Camping Le Pianacce, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Camping Weekend, Tenuta Tredici Ulivi, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme,Le Tournesol en Quinta da Tapada.

Voor onbezorgd vakantieplezier huur je bij Holidaytent.eu een ingerichte luxe tent. Als huurtenten hebben we gekozen voor twee type Lodgetenten: de Lodge en de Lodge de Luxe én voor één type Safaritent: de Country Camp Safari.

Alle drie type huurtenten hebben veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast, een vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris.

Onze Lodge- en Safaritenten staan op stuk voor stuk unieke gezinscampings, veelal aan de rand van een toeristisch gebied, waardoor onze kampeerplaatsen net iets ruimer en ‘groener' zijn.
Glamping-campings

Glamping-campings in Spanje zijn soms extra klein (minder dan 100 staanplaatsen) en deze liggen vooral in de regio Cataluña, (Noord-Oost Spanje) en meer naar het zuiden aan de Costa Blanca.

In de regio's Costa Brava en Costa Dorado vind je middelgrote tot extra grote campings waar safaritenten en lodgetenten staan. Dit betekent dat je op de campings in Spanje kunt logeren in een stijlvolle safaritent maar dat er ook ruim voldoende voorzieningen zijn voor het hele gezin.

Er zijn dus enkele groene en rustieke campings, charmecampings maar ook grote gezinscampings met luxe voorzieningen zoals een fijn zwembadcomplex, restaurant en animatie.


De Cantabrische bergen liggen richting het binnenland, een mooie plek om te wandelen of fietsen. Wilt u liever culturele uitstapjes maken? Bezoek Bilbao met het Guggenheim Museum.

De standaard bungalowtenten maken plaats voor bijzondere onderkomens als luxe safaritenten, lodges, boomhuizen en zeer luxe stacaravans. De tijd van tenten opzetten, haringen in een harde grond slaan, zere rug van het slaapmatje en koude voeten in de slaapzak is voorbij.

Weg met de kleine minuscule koelkast. Daarvoor komen privé douche, bad en toilet, heerlijke bedden en een televisie. De mobile homes beschikken over een ruim terras waar u heerlijk kunt genieten van een verfrissend glaasje sangria.

Vanaf uw terras kijkt u uit op wuivende, mediterrane palmen en geniet u van de warmte van de zon. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim en er is voldoende schaduw. De omgeving rondom de campings is prachtig en maakt uw glampingervaring compleet.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home