woensdag 14 augustus 2019 @ 04:47

Visum Turkije Kopen Belangrijk

Visum Turkije Kopen Vakantie?

Een leuk land om je vakantie te gaan vieren is Turkije, zodra je de Turkse grens wilt oversteken zal je je visum moeten laten zien. Deze was een paar jaar geleden te verkrijgen op Schiphol, alleen biedt Schiphol die dienst niet langer meer aan. Het Turkse e-visum kan je nu alleen op het internet aanschaffen.

visum turkije aanvragen online

Visum Turkije Online Voor Je Vakantie

Een visum turkije, De benodigde visum niet duurder geworden, een visum is het zelfde blijven kosten. Wat het hier aangaat is het stukken verbeterd, om het te regelen. Een lange wachtrij aan een balie is verleden tijd, via de web pagina kopen is stukken handiger.

Visum Turkije Goedkoop Lees Dit

Tevens is het zo dat als je rechtstreeks bij de web pagina van de Turkse overheid gaat bestellen je het bedrag van 25 Euro alleen met creditcard kan voldoen. Heb je de Hollandse nationaliteit en je wilt even naar Turkije dan kan je je e-visum op onze pagina gewoon met iDeal betalen, dat is wel zo gemakkelijk. Heb je er niet bij stilgestaan dat je een visum nodig hebt als je de Turkse grens wilt oversteken? In dit geval hoef je niet bezorgd te worden, in alle omstandigheden heb je de Turkse e-visum bevestiging per Email van ons ontvangen. Voor alle Belgische en Nederlandse personen geldt de minimale eis van het in bezit zijn van een geldig indentiteitsbewijs bijvoorbeeld een indentiteitskaart.

Visum Turkije Kosten Blog

Het kost slechts 25 Euro hier zitten alle kosten bij in begrepen. Als er meerdere Turkse Visums nodig zijn kan je die gelijktijdig aanvragen, je kunt er zoveel bestellen als dat nodig is. Dit kan je in het aanvraagformulier allemaal vermelden. De omschakeling van het e-visum verkrijgen op Schiphol naar op het internet kopen was in het begin even wennen. Maar spoedig bleek dit een hele verbetering te zijn. Omdat een E-visum voor Turkije verplicht is, is de betaling per iDeal of Mister Cash super simpel.

Visum Turkije Aanvragen Online Voor Op Vakantie

In je eigen tempo zonder de stress van vakantiegangers die achter je staan te wachten vul je je visum aanvraag in, en binnen 1 dag krijg je een email met de bevestiging terug. Laat het niet gebeuren dat je het vliegtuig niet in mag stappen omdat je geen E-visum voor Turkije hebt. Het laatste wat je wilt is dat je niet door de douane komt omdat je een e-visum voor maar 25 Euro bent vergeten te bestellen. Bij ons is het zo moeiteloos dat je jezelf niet door bochten hoeft te wringen om aan een creditcard te komen.

Meer dan de meest gebruikte mogelijkheid van betaling in Nederland (iDeal) is niet nodig. Wil je in de Turkse stad Mersin je vakantie vieren? Dan heb je naast het boeken van je vliegreis ook een Turks visum nodig. Op onze pagina valt dit met gemak aan te vragen, het is zo geregeld. Voor slechts 25 euro per visum kan je zonder problemen door de douane. Nu weet je het, als je naar Turkije gaat? Dan heb je een e-visum nodig om daar van een mooie vakantie te genieten.

Visum Turkije Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden, Nederland +31 6 23190203

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home